Functionaliteit en esthetiek in een goede balans

De ontwikkelingen op het internet gaan snel. Wat nog niet zo lang geleden technisch ingewikkeld en kostbaar was komt nu voor iedereen binnen handbereik. Zo is het maken van een responsive website een nieuwe standaard geworden. Het betekent dat een website zich automatisch aan de maat van een beeldscherm aanpast. En die maatverschillen kunnen zeer groot zijn: van computerscherm, via tablet naar mobiel. Uw content blijft onder alle omstandigheden optimaal leesbaar.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van websites die wij recentelijk gemaakt hebben.

PVH Building

“PVH BUILDING is the leading trading division of Plate en van Heusde BV. Located in the Netherlands and founded in 1879, we developed into a market leader in the export of Do It Yourself (DIY) products, hardware, building and installation materials, and non-food consumer goods. We focus on some 30 smaller markets/countries in the Caribbean, South America, Pacific and Africa.”

Bekijk website

Necarex B.V.

“NECAREX BV is een gerenommeerde export sales-, marketing- en inkooporganisatie. Gevestigd in Nederland en opgericht in 1983, bedienen wij hoofdzakelijk de export markten van het Caribisch gebied en delen van Zuid-Amerika, met een focus op Suriname. In deze geografisch relatieve kleine afzetmarkten, werken we nauw samen met afnemers in diverse marktsegmenten en industrieën.”

Bekijk website

Koraal Coaching

Aleid Overbeek traint zzp’ers en ondernemende medewerkers die worstelen met hun zichtbaarheid om zich op een comfortabele manier te profileren zodat zij meer rendement ontvangen uit hun netwerk.

Bekijk website

Top Marketing

“De medewerkers van Top-marketing.nl zijn mensen die als sales professional werken met het allerleukste en allerbeste sales platform. Je kiest voor vrijheid, geld verdienen en zekerheid. De vrijheid om zelf je tijd in te delen. Verdienen om het geld uiteraard. Een basis van waaruit ruimte ontstaat om jezelf te ontplooien. Als medewerker kun je blindelings vertrouwen op een solide platform en een innoverende organisatie als Top-marketing.nl.”

Bekijk website

4/5 mei Comité Almere

“Het 4/5 mei Comité Almere organiseerde de eerste Dodenherdenking op 4 mei 1977 in het oudste stadsdeel Almere Haven. De pioniers van toen, Han Lammers (Landdrost), Bob Friedlander en Frits Huis waren er nauw bij betrokken. Het Rijk was initiator omdat Almere in 1977 nog geen officiële gemeente was. Van 1977 tot 1995 lag er op de Markt bij bakkerij Struiksma een gedenksteen en daar werd de herdenking gehouden.”

Bekijk website

Overbeek Ontwerpt Grafisch (OOG)

“Ik help gemeenten, vervoerbedrijven, adviseurs, ingenieurs en energieregisseurs met presentaties die ingewikkelde dingen begrijpelijk maken.”

Bekijk website

Willem Schutter Architect

“Verreweg de meeste van mijn gebouwen ontwerp ik voor NUON, (onderdeel van Vattenfall) en voor Alliander en daardoor ook wel eens Eneco. Het zijn gebouwen waarin techniek staat opgesteld voor het elektriciteitsnet, het gasnet, het warmtenet (stadsverwarming) en koelingssystemen. De gebouwen vallen daarmee buiten de gangbare categorieën, in bestemmingsplannen werden ze nutsgebouwen genoemd.”

Bekijk website
Website Willem Schutter Architect

Van Diejen, Praktijk voor Klassieke Homeopathie

“In haar praktijk voor ‘hartelijke homeopathie’ is er tijd om uw hart te luchten over uw fysieke en/of geestelijke klachten. Jeanine van Diejen heeft in 1986 de opleiding tot Klassiek Homeopaat afgerond. Sinds 2012 is ze tevens bevoegd Cease therapeut. Naast haar praktijk voor Klassieke Homeopathie heb ze 40 jaar als docent in het onderwijs gewerkt.”

Bekijk website
Van Diejen

Jos Abbo Architect

“Architectuur komt tot stand in samenwerking met de opdrachtgever, zijn gebruikerswensen, zijn budget en het waarderen van vormgeving. De uitdaging van ieder project ligt in het verkennen van de grenzen van de mogelijkheden. Hierbij staan bruikbaarheid en duurzaamheid voorop en wordt er gezocht naar een bevestiging van de eigen identiteit binnen de ruimtelijke mogelijkheden van de bouwlocatie.”

Bekijk website
Website Jos Abbo Architect

Stichting Gitaarorkest Nederland

“Stichting Gitaarorkest Nederland brengt gitaristen al ruim 10 jaar samen om met elkaar muziek te maken, van elkaar te leren, en vooral om samen INSPIRATIE op te doen.”

Bekijk website
Gitaarorkest Nederland

RVV/Grafisch

“Rinus Verveer van RVV/Grafisch heeft ruime ervaring met alle aspecten en technieken van de grafische industrie. Anders dan drukwerkmanagers die vaak alleen ervaring met vellenoffset hebben, heeft Rinus Verveer een allround profiel. Zijn ervaring omspant 35 jaar, zowel nationaal als internationaal en in alle technieken. Profiteer van zijn uitgebreide netwerk en decennia ervaring voor uw eigen drukwerkproces.”

Bekijk website
RVV Grafisch

Beeldend kunstenaar Agmon van der Veen

“Agmon was born in 1932 in Amsterdam. He immigrated to Israel from the Netherlands, as a refugee and a holocaust orphan. As an adolescent he tried to be assimilated into the Israeli youth. Later on he began to study painting in Bezalel Academy of Arts and Designs in Jerusalem. He was the favorite student of the famous painter Mordechai Ardon.”

Bekijk website

STOP SLOOP DE VOETNOOT!

“Op deze speciaal gemaakte website willen wij onze ideeën, plannen en visie op de toekomst van De Voetnoot met iedereen delen. De gemeente Almere zegt de culturele broedplaats belangrijk te vinden. Nu heeft ze een unieke en éénmalige kans om dit ook te laten zíen en te bewijzen! Je gaat iets pas missen als het er niet meer is.”

Bekijk website

Evenementenbureau Bellevents

“Bellevents staat voor meer dan mooie evenementen! Het begint allemaal met het ontwikkelen van een goed inhoudelijk en creatief concept, of het voortbouwen op het creatieve idee van de opdrachtgever. U kunt bij ons terecht voor de verzorging van een evenement, van het begin tot het einde, of het nu gaat om de verzorging van een onderdeel, of het realiseren van de complete uitvoering en nazorg.”

Bekijk website

Fysiotherapie Jorisweg, Delft

“Onze praktijk is gevestigd in Delft in de wijk Vrijenban en bestaat uit twee fysiotherapeuten. De fysiotherapeuten hebben verschillende specialisaties. Fysiotherapie Jorisweg is een algemene eerstelijnspraktijk die ook diensten verleent aan GGZ Delfland.”

Bekijk website
Fysiotherapie Jorisweg, Delft

Prochem International

“With offices in the US and Europe, Prochem International, was founded July 1st, 2013 to meet the growing demand of non-toxic, green, biodegradable and functional chemicals for the energy- and liquid recycling industry. With more than 50 years of experience in understanding the needs of these industries, Prochem has engineered the appropriate chemical solutions to help improve your business.”

Bekijk website
Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem contact met ons op!

De Voetnoot
Stadhuisplein 2

1315 HT Almere

Telefoon: 036-2002616
E-mail: info@visualbits.nl
www.visualbits.nl

Algemene voorwaarden