Wat wilt u laten zien aan uw klanten? Uw website is uw visitekaartje en vaak de eerste indruk van uw bedrijf. Maar een website alleen is niet genoeg. Deze zal ook gevuld moeten worden met beeld en tekst. U wilt weten welke content het juiste effect heeft op uw doelgroep. Omdat alles digitaal is kan dit allemaal gemeten en getest worden.

Naast het ontwerpen van uw website kunnen wij ook zorgen voor de content zoals tekst, foto en videomateriaal. Daarnaast kunnen wij het effect van de content op uw doelgroep meten en deze aanpassen aan de hand van het bezoekersgedrag.

Passende websites

In overleg met u maken we een website die past bij uw huisstijl en uw wensen. Dit kan op verschillende manieren. U kunt ervoor kiezen om één van onze standaard layouts te gebruiken, die wij opmaken in uw huisstijl. Maar wij kunnen ook werken met uw schetsen of een uitgewerkt design. De website wordt geoptimaliseerd voor de meest gebruikte zoekmachines.

Aansprekende foto’s

Een onderdeel dat heel vaak wordt vergeten bij het bouwen van een website is de fotografie. Een website zonder foto’s is erg kaal en saai en spreekt uw bezoekers niet aan. Vaak komt men hier achter tijdens of na het bouwen van de website en kiest men dan gemakshalve voor nietszeggende onpersoonlijke stockfotos. Wij raden u aan dit voor te zijn en de foto’s professioneel onderdeel uit te laten maken van het ontwerpproces van uw site. (Foto: bellevents.nl)

Persoonlijke video’s

Wij bieden u de mogelijkheid om uw website persoonlijker te maken door middel van een promotiefilm. Voor steeds meer mensen is het internet een belangrijker medium dan televisie. Heeft u er wel eens over nagedacht om een reclame-video te maken voor op internet? De kosten hiervoor zijn aanzienlijk lager en u krijgt tevens inzicht in hoeveel mensen naar uw video kijken, waar ze vandaan komen en of ze uw website interessant vinden.

Onderscheidende teksten

Onderscheidende Nederlandse of Engelse webteksten die binnen 3 seconden duidelijk maken wat precies je aanbod is, voor wie je werkt en waarin jij je onderscheidt? Plus advies en begeleiding om social media te gebruiken om jezelf te profileren als expert op jouw vakgebied?

Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem contact met ons op!

De Voetnoot
Stadhuisplein 2

1315 HT Almere

Telefoon: 06-39 43 18 11
E-mail: info@visualbits.nl
www.visualbits.nl

Algemene voorwaarden
Tarieven