Er zijn tegenwoordig talloze manieren om als bedrijf naar buiten te treden via het internet. Zoekmachines, sociale media, nieuwsbrieven en advertentienetwerken zijn bekende methodes, die elk ook weer op verschillende manieren benaderd kunnen worden. Wij helpen u met de juiste strategie om uw doelgroep te bereiken.

Een advocatenkantoor heeft een compleet andere doelgroep dan een kapperszaak. Wij weten hoe we uw doelgroep het meest effectief kunnen benaderen en weten dit ook inzichtelijk te maken door middel van onze doelgroeprapporten.

Zoekmachinemarketing

Zoekmachines worden door 98% van de internetgebruikers gebruikt. 70% van de mensen oriënteert zich via zoekmachines voordat er een aankoop wordt gedaan. Zoekmachine-marketing is daarom van groot belang.

Online adverteren

Wij hebben inzicht in welke websites uw doelgroep bezoekt. Wij kopen voor u op deze websites advertentieruimte en plaatsten specifieke advertenties voor de bezoekers van die sites. Wij maken voor u inzichtelijk hoe deze advertenties presteren, zodat u zeker weet dat deze advertenties meer opleveren dan dat ze kosten.

Sociale media

Via sociale media kunt u gemakkelijk specifieke doelgroepen bereiken. Wij onderzoeken samen met u wat uw doelgroep is en hoe wij sociale media het beste in kunnen zetten voor uw organisatie.

Nieuwsbrieven

Omdat men zich moet aanmelden voor een nieuwsbrief bereikt u op deze manier alleen mensen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwsbrief op de juiste manier wordt opgesteld qua design, inhoud en functionaliteit en maken de effectiviteit van de nieuwsbrieven inzichtelijk door middel van onze rapporten.

Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem contact met ons op!

De Voetnoot
Stadhuisplein 2

1315 HT Almere

Telefoon: 06-39 43 18 11
E-mail: info@visualbits.nl
www.visualbits.nl

Algemene voorwaarden
Tarieven