Bij VisualBits nemen we webdesign en beheer serieus. We begrijpen dat de digitale aanwezigheid van onze klanten cruciaal is voor hun succes. Om een optimale gebruikerservaring en veiligheid te garanderen, maken we gebruik van geavanceerde technologieën en diensten om de websites van onze klanten te beheren en beschermen. In dit artikel bespreken we de verschillende aspecten van ons webbeheerproces, inclusief DNS-registratie, cloud-diensten, centraal beheer, datacenterdiensten, updates, onderhoud en beveiliging.

DNS-registratie en -beheer

De eerste stap in het beheer van een website is het registeren en beheren van de domeinnaam. Bij VisualBits zorgen we ervoor dat de domeinnamen van onze klanten correct worden geregistreerd en geconfigureerd, met behulp van een betrouwbare DNS-provider. Hierdoor zijn de websites van onze klanten altijd snel en toegankelijk voor hun doelgroep.

Wereldwijde cloud-diensten

Om de snelheid en prestaties van de websites die we beheren te optimaliseren, maken we bij VisualBits gebruik van een wereldwijde cloud-dienst. Deze dienst zorgt ervoor dat de website-inhoud van onze klanten zo dicht mogelijk bij de eindgebruiker wordt geleverd, wat resulteert in een snellere laadtijd. Bovendien biedt deze dienst bescherming tegen DDoS-aanvallen, zodat de websites altijd online en veilig blijven.

Centraal beheer van websites

Bij VisualBits gebruiken we een geavanceerde beheertool om al onze websites centraal te beheren. Met deze tool kunnen we eenvoudig updates uitvoeren, de prestaties van de sites monitoren en eventuele problemen snel oplossen. Dit zorgt ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de status van de websites en dat we snel kunnen reageren op eventuele problemen.

Datacenterdiensten

Voor de hosting van de websites maken we bij VisualBits gebruik van een betrouwbaar datacenter met geavanceerde infrastructuur. Dit datacenter biedt een hoge mate van beschikbaarheid en prestaties voor de websites die we beheren. Bovendien zorgen wij voor regelmatige back-ups om ervoor te zorgen dat de websitegegevens van onze klanten altijd veilig zijn.

Updates en onderhoud

Regelmatige updates van de websites en de bijbehorende software zijn essentieel om de veiligheid en prestaties te waarborgen. Bij VisualBits zorgen we voor het uitvoeren van deze updates, het monitoren van de compatibiliteit en het oplossen van eventuele problemen die hierdoor kunnen ontstaan.

Beveiliging

De beveiliging van de websites die we beheren is van het grootste belang. Bij VisualBits maken we gebruik van SSL-certificaten om de gegevensoverdracht tussen de website en de bezoeker te versleutelen. Daarnaast implementeren we andere beveiligingsmaatregelen, zoals firewall- en malwarebescherming, om ervoor te zorgen dat onze klanten een veilige online omgeving hebben. Dit geeft bezoekers het vertrouwen dat hun gegevens beschermd zijn en vermindert de kans op cyberaanvallen en datalekken.