Een effectieve manier om uw klanten te bereiken is met een bedrijfsfilm

Wat wilt u laten zien aan uw klanten? Uw website is uw visitekaartje en vaak de eerste indruk van uw bedrijf. Maar een website alleen is niet genoeg. Deze zal ook gevuld moeten worden met beeld en tekst. U wilt weten welke content het juiste effect heeft op uw doelgroep. Omdat alles digitaal is kan dit allemaal gemeten en getest worden.

Naast het ontwerpen van uw website kunnen wij ook zorgen voor de content zoals tekst, foto en videomateriaal. Daarnaast kunnen wij het effect van de content op uw doelgroep meten en deze aanpassen aan de hand van het bezoekersgedrag.

Passende websites

Elke website is maatwerk waarbij uw wensen uiteraard ons uitgangspunt zijn. Indien nodig verwerken wij een al bestaande huisstijl in de nieuwe website. Wij werken niet met standaard templates maar zorgen ervoor dat uw website een unieke uitstraling heeft die naadloos past bij uw bedrijf. In het proces wordt uw website meteen geoptimaliseerd voor de meest gebruikte zoekmachines zodat u hoger in de zoekresultaten komt.

Aansprekende foto’s

Aansprekende foto’s zijn een essentieel onderdeel van een website. U kunt daarvoor een professionele fotograaf inschakelen die aantrekkelijke beelden op maat kan maken. Via ons netwerk kunnen wij dit voor u organiseren. Is uw budget beperkt dan kunnen wij aantrekkelijke foto’s voor u zoeken bij een fotostockbureau. Prijzen op aanvraag.

Persoonlijke video’s

Wij bieden u de mogelijkheid om uw website persoonlijker te maken door middel van een promotiefilm. Voor steeds meer mensen is het internet een belangrijker medium dan televisie. Heeft u er wel eens over nagedacht om een reclame-video te maken voor het internet? De kosten hiervoor zijn aanzienlijk lager en u krijgt tevens inzicht in hoeveel mensen naar uw video kijken, waar ze vandaan komen en of ze uw website interessant vinden.

Onderscheidende teksten

Onderscheidende Nederlandse of Engelse webteksten die binnen 3 seconden duidelijk maken wat precies je aanbod is, voor wie je werkt en waarin jij je onderscheidt? Plus advies en begeleiding om social media te gebruiken om jezelf te profileren als expert op jouw vakgebied? Via VisualBits of ons uitgebreide netwerk kunnen wij elke vraag oppakken en perfect voor u uitvoeren.