Loading...
Webdesign 2018-05-09T13:24:19+00:00

De ontwikkelingen op het internet gaan snel. Wat nog niet zo lang geleden technisch ingewikkeld en kostbaar was komt nu voor iedereen binnen handbereik. Zo is het maken van een responsive website een nieuwe standaard geworden. Het betekent dat een website zich automatisch aan de maat van een beeldscherm aanpast. En die maatverschillen kunnen zeer groot zijn: van computerscherm, via tablet naar mobiel. Uw content blijft onder alle omstandigheden optimaal leesbaar. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van websites die wij recentelijk gemaakt hebben.

De ontwikkelingen op het internet gaan snel. Wat nog niet zo lang geleden technisch ingewikkeld en kostbaar was komt nu voor iedereen binnen handbereik. Zo is het maken van een responsive website een nieuwe standaard geworden. Het betekent dat een website zich automatisch aan de maat van een beeldscherm aanpast. En die maatverschillen kunnen zeer groot zijn: van computerscherm, via tablet naar mobiel. Uw content blijft onder alle omstandigheden optimaal leesbaar.

Nieuwbouwproject EcoFruitHof, Almere

EcoFruitHof is een nieuwbouwproject en ligt in de groene omgeving van het Kathedralenbos, het grootste aaneengeschakelde bosgebied met de Kemphaan en het Cirkelbos aan de oostzijde van Almere-Stad.

De naam EcoFruitHof staat voor Ecologisch en Economisch wonen in een hof waarbij het fruit telen en uitruilen mogelijk is op de ruime eigen kavels en op de Brink waaraan deze woningen zijn gelegen. EcoFruitHof heeft een Energie Prestatie Coëfficiënt van 0 en is daarbij per saldo energie-neutraal.

Nieuwbouwproject EcoFruitHof

oebele hoekstra architect | bna

Oebele Hoekstra Architect is een veelzijdig architectenbureau in Almere. U kunt hem inschakelen voor een verbouwing of een uitbouw, maar ook voor een volledige nieuwbouwwoning of nieuw kantoor. Hij zorg voor een doordacht, creatief ontwerp dat tegemoet komt aan al uw wensen. Daarbij adviseert hij u graag over een energiezuinig en milieuvriendelijk ontwerp.

Oebele Hoekstra

Van Diejen, Praktijk voor Klassieke Homeopathie

In haar praktijk voor ‘hartelijke homeopathie’ is er tijd om uw hart te luchten over uw fysieke en/of geestelijke klachten. Jeanine van Diejen heeft in 1986 de opleiding tot Klassiek Homeopaat afgerond. Sinds 2012 is ze tevens bevoegd Cease therapeut. Naast haar praktijk voor Klassieke Homeopathie heb ze 40 jaar als docent in het onderwijs gewerkt.

Van Diejen

Stichting Gitaarorkest Nederland

Stichting Gitaarorkest Nederland brengt gitaristen al ruim 10 jaar samen om met elkaar muziek te maken, van elkaar te leren, en vooral om samen INSPIRATIE op te doen.

Gitaarorkest Nederland

RVV/Grafisch

Rinus Verveer van RVV/Grafisch heeft ruime ervaring met alle aspecten en technieken van de grafische industrie. Anders dan drukwerkmanagers die vaak alleen ervaring met vellenoffset hebben, heeft Rinus Verveer een allround profiel. Zijn ervaring omspant 35 jaar, zowel nationaal als internationaal en in alle technieken. Profiteer van zijn uitgebreide netwerk en decennia ervaring voor uw eigen drukwerkproces. Geef uw organisatie die boost en breng flow in uw drukwerk en marketing.

RVV Grafisch

Zien en zijn hoogbegaafd

Uw zoon of dochter is hoogbegaafd. Dat is de reden waarom u op deze website bent terechtgekomen. Bent u er net achter gekomen dat uw kind hoogbegaafd is? Dan begint uw zoektocht naar informatie, contact met gelijkgestemden en professionele expertise. Mogelijk zoekt u ondersteuning in de opvoeding van uw hoogbegaafde kind en wilt u hierover ervaringen uitwisselen met andere ouders.

Website 2 Turven Hoog

2 Turven Hoog stimuleert de ontwikkeling van kwaliteitskunst voor jonge kinderen van 0 t/m 6 jaar. Tijdens het jaarlijkse festival in Almere, tijdens 2 Turven Hoog op locatie in diverse steden, tijdens Jong Beginnen op peuterspeelzalen en buurttheaters. 2 Turven Hoog begeleidt ook kunstenaars en geeft advies aan professionals.
2 Turven Hoog is er voor de kleinsten, de allerkleinsten, de aller- allerkleinsten, voor volwassenen… enfin voor iedereen!

Website beeldend kunstenaar Agmon van der Veen

Agmon was born in 1932 in Amsterdam. He immigrated to Israel from the Netherlands, as a refugee and a holocaust orphan. As an adolescent he tried to be assimilated into the Israeli youth. Later on he began to study painting in Bezalel Academy of Arts and Designs in Jerusalem. He was the favorite student of the famous painter Mordechai Ardon. He won the Sharet Fund Prize, and then went back to the Netherlands for completing advanced study.

Wandelcompassie

In het afwisselende Beatrixpark of op stadslandgoed de Kemphaan in Almere kun je door mij, Annemiek, gecoacht worden. Niet opgeprikt in een benauwde spreekkamer, maar lekker in de buitenlucht.

Mijn houding is gebaseerd op compassie. Dat woord betekent voor mij ‘niet oordelen’, ‘geen mening hebben’. Ik loop naast je, en kijk open naar de situatie die jou belemmert. Vandaar dat ik gekozen heb voor ‘wandelcompassie’ als naam van mijn bedrijf.

Website culturele broedplaats De Voetnoot

De Voetnoot is de culturele broedplaats midden in het centrum van Almere. De Voetnoot is de thuishaven van een grote groep professionals op het gebied van theater, kunst, muziek, ontwerp, nieuwe media, televisie, fotografie, muziek- en dansdocenten en bedrijven die de kunsten ondersteunen. Heel veel creativiteit onder één dak.

Website evenementenbureau Bellevents

Bellevents staat voor meer dan mooie evenementen! Het begint allemaal met het ontwikkelen van een goed inhoudelijk en creatief concept, of het voortbouwen op het creatieve idee van de opdrachtgever. U kunt bij ons terecht voor de verzorging van een evenement, van het begin tot het einde, of het nu gaat om de verzorging van een onderdeel, of het realiseren van de complete uitvoering en nazorg.

Website JB Mediation

JB Mediation is er om u te helpen! Tijdens de mediation worden alle partijen ‘open minded’ en met veel respect tegemoet getreden. Een win-winsituatie creëren voor alle betrokkenen is altijd het uitgangspunt – een constructieve, structurele en door alle partijen gedragen oplossing.

Website Passos Human Resources

PassosHR Recruitment was established in 2011 and has the experience and skills to fulfill your temporary and permanent placement needs. We recruit technical professionals using our combined approach, to present your opportunity in a way to attract them to your organization. We are working together with clients ranging from listed companies to specialized niche organizations.

Website LO & CO., Solicitors

LO & CO., Solicitors is a law firm in Hong Kong. Our legal practice is mainly in the fields of commercial and company law, civil and criminal litigation, contentious probate litigation, conveyancing and tenancy, family law and so on.

Meer weten? Neem contact met ons op!