De ontwikkelingen op het internet gaan snel. Wat nog niet zo lang geleden technisch ingewikkeld en kostbaar was komt nu voor iedereen binnen handbereik. Zo is het maken van een responsive website een nieuwe standaard geworden. Het betekent dat een website zich automatisch aan de maat van een beeldscherm aanpast. En die maatverschillen kunnen zeer groot zijn: van computerscherm, via tablet naar mobiel. Uw content blijft onder alle omstandigheden optimaal leesbaar. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van websites die wij recentelijk gemaakt hebben.

De ontwikkelingen op het internet gaan snel. Wat nog niet zo lang geleden technisch ingewikkeld en kostbaar was komt nu voor iedereen binnen handbereik. Zo is het maken van een responsive website een nieuwe standaard geworden. Het betekent dat een website zich automatisch aan de maat van een beeldscherm aanpast. En die maatverschillen kunnen zeer groot zijn: van computerscherm, via tablet naar mobiel. Uw content blijft onder alle omstandigheden optimaal leesbaar.

4/5 mei Comité Almere

“Het 4/5 mei Comité Almere organiseerde de eerste Dodenherdenking op 4 mei 1977 in het oudste stadsdeel Almere Haven. De pioniers van toen, Han Lammers (Landdrost), Bob Friedlander en Frits Huis waren er nauw bij betrokken. Het Rijk was initiator omdat Almere in 1977 nog geen officiële gemeente was. Van 1977 tot 1995 lag er op de Markt bij bakkerij Struiksma een gedenksteen en daar werd de herdenking gehouden. Sinds de komst van De Dolfijn in 1995 ligt de steen in het Bos der Onverzettelijken.”

EMR Advocaten

“Jij bent specialist in wat je doet! En wanneer je op hoge snelheid een organisatie runt, heb je behoefte aan een partner die op die zelfde manier werkt.
Deze partner vind je bij emr advocaten! De advocaten van emr werken met korte lijnen, schakelen snel met jou en hanteren volledige transparantie waar het de kosten betreft. Zij helpen jou je organisatie runnen zonder afleiding, door te doen waar zij goed in zijn. Wij zijn advocaat: wat is jouw SUPER power? Wil je samen met ons je organisatie verder brengen, dan komen we graag kennis met je maken om over je bedrijf en je business te spreken.”

EMR Advocaten

Willem Schutter Architect

“Verreweg de meeste van mijn gebouwen ontwerp ik voor NUON, (onderdeel van Vattenfall) en voor Alliander en daardoor ook wel eens Eneco. Het zijn gebouwen waarin techniek staat opgesteld voor het elektriciteitsnet, het gasnet, het warmtenet (stadsverwarming) en koelingssystemen. De gebouwen vallen daarmee buiten de gangbare categorieën, in bestemmingsplannen werden ze nutsgebouwen genoemd. Voor mij een kans te ontwerpen met bijzondere restricties gesteld door techniek, daarmee expressie aan functionele gebouwen te geven, dan wel sculpturaal te werken.”

Website Willem Schutter Architect

Mobuur

“Mobuur is een initiatief van wijkbewoners, de beide wijkraden van Kerschoten en De Naald, duurzaamheidsproject Kerschoten Energieneutraal en zorg- en welzijnsorganisaties Stimenz en Riwis. De gemeente Apeldoorn ondersteunt het project. Mobuur past in het streven nieuwe vormen van openbaar vervoer te vinden. De vervuilende, lege dieselbussen zullen over een aantal jaren vervangen worden door nieuwe, schone vormen van openbaar vervoer. Een vervoersdienst zoals Mobuur is één van de nieuwe mogelijkheden. De elektrische auto’s passen goed in de doelstelling van de gemeente om het vervoer te verduurzamen.”

Website Mobuur

Jos Abbo Architect

“Architectuur komt tot stand in samenwerking met de opdrachtgever, zijn gebruikerswensen, zijn budget en het waarderen van vormgeving. De uitdaging van ieder project ligt in het verkennen van de grenzen van de mogelijkheden. Hierbij staan bruikbaarheid en duurzaamheid voorop en wordt er gezocht naar een bevestiging van de eigen identiteit binnen de ruimtelijke mogelijkheden van de bouwlocatie.”

Website Jos Abbo Architect

Nieuwbouwproject EcoFruitHof, Almere

“EcoFruitHof is een nieuwbouwproject en ligt in de groene omgeving van het Kathedralenbos, het grootste aaneengeschakelde bosgebied met de Kemphaan en het Cirkelbos aan de oostzijde van Almere-Stad. De naam EcoFruitHof staat voor Ecologisch en Economisch wonen in een hof waarbij het fruit telen en uitruilen mogelijk is op de ruime eigen kavels en op de Brink waaraan deze woningen zijn gelegen. EcoFruitHof heeft een Energie Prestatie Coëfficiënt van 0 en is daarbij per saldo energie-neutraal.”

Nieuwbouwproject EcoFruitHof

oebele hoekstra architect | bna

“Oebele Hoekstra Architect is een veelzijdig architectenbureau in Almere. U kunt hem inschakelen voor een verbouwing of een uitbouw, maar ook voor een volledige nieuwbouwwoning of nieuw kantoor. Hij zorg voor een doordacht, creatief ontwerp dat tegemoet komt aan al uw wensen. Daarbij adviseert hij u graag over een energiezuinig en milieuvriendelijk ontwerp.”

Oebele Hoekstra

Van Diejen, Praktijk voor Klassieke Homeopathie

“In haar praktijk voor ‘hartelijke homeopathie’ is er tijd om uw hart te luchten over uw fysieke en/of geestelijke klachten. Jeanine van Diejen heeft in 1986 de opleiding tot Klassiek Homeopaat afgerond. Sinds 2012 is ze tevens bevoegd Cease therapeut. Naast haar praktijk voor Klassieke Homeopathie heb ze 40 jaar als docent in het onderwijs gewerkt.”

Van Diejen

Stichting Gitaarorkest Nederland

“Stichting Gitaarorkest Nederland brengt gitaristen al ruim 10 jaar samen om met elkaar muziek te maken, van elkaar te leren, en vooral om samen INSPIRATIE op te doen.”

Gitaarorkest Nederland

RVV/Grafisch

“Rinus Verveer van RVV/Grafisch heeft ruime ervaring met alle aspecten en technieken van de grafische industrie. Anders dan drukwerkmanagers die vaak alleen ervaring met vellenoffset hebben, heeft Rinus Verveer een allround profiel. Zijn ervaring omspant 35 jaar, zowel nationaal als internationaal en in alle technieken. Profiteer van zijn uitgebreide netwerk en decennia ervaring voor uw eigen drukwerkproces. Geef uw organisatie die boost en breng flow in uw drukwerk en marketing.”

RVV Grafisch

Website 2 Turven Hoog

“2 Turven Hoog stimuleert de ontwikkeling van kwaliteitskunst voor jonge kinderen van 0 t/m 6 jaar. Tijdens het jaarlijkse festival in Almere, tijdens 2 Turven Hoog op locatie in diverse steden, tijdens Jong Beginnen op peuterspeelzalen en buurttheaters. 2 Turven Hoog begeleidt ook kunstenaars en geeft advies aan professionals.
2 Turven Hoog is er voor de kleinsten, de allerkleinsten, de aller- allerkleinsten, voor volwassenen… enfin voor iedereen!”

Website beeldend kunstenaar Agmon van der Veen

“Agmon was born in 1932 in Amsterdam. He immigrated to Israel from the Netherlands, as a refugee and a holocaust orphan. As an adolescent he tried to be assimilated into the Israeli youth. Later on he began to study painting in Bezalel Academy of Arts and Designs in Jerusalem. He was the favorite student of the famous painter Mordechai Ardon. He won the Sharet Fund Prize, and then went back to the Netherlands for completing advanced study.”

Wandelcompassie

“In het afwisselende Beatrixpark of op stadslandgoed de Kemphaan in Almere kun je door mij, Annemiek, gecoacht worden. Niet opgeprikt in een benauwde spreekkamer, maar lekker in de buitenlucht.
Mijn houding is gebaseerd op compassie. Dat woord betekent voor mij ‘niet oordelen’, ‘geen mening hebben’. Ik loop naast je, en kijk open naar de situatie die jou belemmert. Vandaar dat ik gekozen heb voor ‘wandelcompassie’ als naam van mijn bedrijf.”

Website culturele broedplaats De Voetnoot

“De Voetnoot is de culturele broedplaats midden in het centrum van Almere. De Voetnoot is de thuishaven van een grote groep professionals op het gebied van theater, kunst, muziek, ontwerp, nieuwe media, televisie, fotografie, muziek- en dansdocenten en bedrijven die de kunsten ondersteunen. Heel veel creativiteit onder één dak.”

Website evenementenbureau Bellevents

“Bellevents staat voor meer dan mooie evenementen! Het begint allemaal met het ontwikkelen van een goed inhoudelijk en creatief concept, of het voortbouwen op het creatieve idee van de opdrachtgever. U kunt bij ons terecht voor de verzorging van een evenement, van het begin tot het einde, of het nu gaat om de verzorging van een onderdeel, of het realiseren van de complete uitvoering en nazorg.”

Website LO & CO., Solicitors

“LO & CO., Solicitors is a law firm in Hong Kong. Our legal practice is mainly in the fields of commercial and company law, civil and criminal litigation, contentious probate litigation, conveyancing and tenancy, family law and so on.”

Meer weten? Neem contact met ons op!