Maak kennis met ons team

VisualBits is gespecialiseerd in webdesign, SEO (Search Engine Optimization) en SEM (Search Engine Marketing). Ons team bestaat uit creatieve grafisch ontwerpers, talentvolle web-programmeurs, uitzonderlijke SEO-consultants, opmerkelijke projectmanagers!

Onze websites zijn niet alleen mooi ontworpen maar ze leiden tot extra omzet voor uw bedrijf door onze marketingstrategieën zoals in succesvolle Google Ads en campagnes voor social media.

Frank Langedijk

Frank is grafisch ontwerper en gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s en huisstijlen. Als webdesigner is hij tevens verantwoordelijk voor de visuele verschijningsvorm van websites bij VisualBits.

Gigi Quan

Gigi is gespecialiseerd in sociale media en online marketing binnen de Chinese markt. Ook is zij verantwoordelijk voor de samenwerking met onze Chinese partners.

Jeroen Dobber

Jeroen is de oprichter van VisualBits en gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en online marketing. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het technische aspect van webdesign en het beheer van websites.

Summer van Beek

Summer is content creator en webredacteur. Ze is gespecialiseerd in content, tekst en communicatie. Daarnaast is ze actief aan het fotograferen, schrijft blogs en is gek op koken.

Heine van Eeuwijk

Heine is content creator en (web)designer. Hij is gespecialiseerd in content, (web)design en tekst. Verder houdt hij zich bezig met fotografie, video en muziek.

Totale internet oplossing

Onze missie bestaat erin u te begeleiden naar een totale internetoplossing. Naast het creëren van nieuwe sites en optimalisatie in functie van online zichtbaarheid, biedt VisualBits ook volgende diensten aan:

Domeinnaamregistratie

Beheer van e-mails

Beheer van websites

Professionele hosting