Wij helpen u met de juiste strategie om uw doelgroep te bereiken

Wij helpen u met de juiste strategie om uw doelgroep te bereiken Tegenwoordig bestaan er talloze manieren voor bedrijven om zichzelf online te presenteren. Zoekmachines, sociale media, nieuwsbrieven en advertentienetwerken zijn bekende methodes, die elk ook weer op verschillende manieren benaderd kunnen worden. Wij ontwikkelen voor u de juiste strategie om uw doelgroep te bereiken.

Een advocatenkantoor heeft een compleet andere doelgroep dan een kapperszaak. Wij begrijpen hoe we uw doelgroep het meest effectief kunnen benaderen en maken dit inzichtelijk met behulp van onze doelgroeprapporten.

Zoekmachinemarketing

98% van de internetgebruikers maakt gebruik van zoekmachines. 70% van de mensen oriënteert zich via zoekmachines voordat zij een aankoop doen. Daarom is zoekmachinemarketing van groot belang. Zoekmachinemarketing omvat zowel zoekmachineoptimalisatie (SEO) als zoekmachine-adverteren (SEA). SEO zorgt ervoor dat uw website beter vindbaar wordt in organische zoekresultaten, terwijl SEA zich richt op betaalde advertenties die bovenaan de zoekresultaten verschijnen.

VisualBits helpt u bij het optimaliseren van uw website voor zoekmachines door de juiste zoekwoorden te selecteren, hoogwaardige content te creëren en de technische aspecten van uw website te verbeteren. Daarnaast stellen we effectieve advertentiecampagnes op om uw zichtbaarheid in de zoekresultaten verder te vergroten. Wij monitoren en analyseren de prestaties van uw zoekmachinemarketing en sturen bij waar nodig om het maximale rendement te behalen.

Online adverteren

Wij krijgen inzicht in de websites die uw doelgroep bezoekt. Voor u kopen wij op deze websites advertentieruimte en plaatsen specifieke advertenties voor de bezoekers van die sites. Wij maken voor u inzichtelijk hoe deze advertenties presteren, zodat u zeker weet dat deze advertenties meer opleveren dan dat ze kosten.

Naast het adverteren op websites waar uw doelgroep zich bevindt, maken wij ook gebruik van geavanceerde targetingmethoden om uw advertenties te tonen aan de juiste mensen op het juiste moment. Hierbij kunt u denken aan remarketing, geotargeting en gedragsgerichte targeting. VisualBits zorgt ervoor dat uw online advertentiebudget op de meest effectieve manier wordt besteed en optimaliseert voortdurend uw campagnes om de beste resultaten te behalen.

Sociale media

Sociale media vormen een krachtig middel om specifieke doelgroepen gemakkelijk te bereiken en uw merk aan een groot publiek te presenteren. Samen met u onderzoeken we uw doelgroep en bepalen we de beste manier om sociale media in te zetten voor uw organisatie.

Onze social media-expertise stelt ons in staat om te begrijpen welke content het meest effectief is om uw doelgroep te bereiken en hoe we deze kunnen optimaliseren om het beste resultaat te behalen. Wij helpen u bij het opzetten en beheren van uw social media-accounts en geven advies over de beste manier om met uw doelgroep te communiceren via deze kanalen.

In plaats van uitgebreide social media-campagnes, leggen we bij VisualBits de nadruk op gerichte en effectieve communicatie met uw doelgroep. We analyseren de prestaties van uw social media-activiteiten en passen de strategie aan waar nodig om maximale betrokkenheid en zichtbaarheid te garanderen.

Nieuwsbrieven

Omdat men zich moet aanmelden voor een nieuwsbrief bereikt u op deze manier alleen mensen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten. VisualBits zorgt ervoor dat uw nieuwsbrief op de juiste manier wordt opgesteld qua design, inhoud en functionaliteit en maakt de effectiviteit van de nieuwsbrieven inzichtelijk door middel van onze rapporten.

Door de combinatie van zoekmachinemarketing, online adverteren, sociale media en nieuwsbrieven creëert VisualBits een geïntegreerde aanpak om uw online zichtbaarheid te vergroten en uw doelen te bereiken. Onze expertise en aanpassingsvermogen zorgen ervoor dat uw marketingstrategie zich blijft ontwikkelen om het beste resultaat voor uw bedrijf te behalen.