Wij helpen u met de juiste strategie om uw doelgroep te bereiken

Er zijn tegenwoordig talloze manieren om als bedrijf naar buiten te treden via het internet. Zoekmachines, sociale media, nieuwsbrieven en advertentienetwerken zijn bekende methodes, die elk ook weer op verschillende manieren benaderd kunnen worden. Wij helpen u met de juiste strategie om uw doelgroep te bereiken.

Een advocatenkantoor heeft een compleet andere doelgroep dan een kapperszaak. Wij weten hoe we uw doelgroep het meest effectief kunnen benaderen en weten dit ook inzichtelijk te maken door middel van onze doelgroeprapporten.

Zoekmachinemarketing

Zoekmachines worden door 98% van de internetgebruikers gebruikt. 70% van de mensen oriënteert zich via zoekmachines voordat er een aankoop wordt gedaan. Zoekmachine-marketing is daarom van groot belang.

Online adverteren

Wij hebben inzicht in welke websites uw doelgroep bezoekt. Wij kopen voor u op deze websites advertentieruimte en plaatsten specifieke advertenties voor de bezoekers van die sites. Wij maken voor u inzichtelijk hoe deze advertenties presteren, zodat u zeker weet dat deze advertenties meer opleveren dan dat ze kosten.

Sociale media

Sociale media zijn een krachtig middel om gemakkelijk specifieke doelgroepen te bereiken en uw merk te presenteren aan een groot publiek.

Bij VisualBits onderzoeken we samen met u wat uw doelgroep is en hoe we sociale media het beste kunnen inzetten voor uw organisatie. We helpen u bij het opzetten en beheren van uw social media-accounts en geven advies over hoe u het beste kunt communiceren met uw doelgroep via deze kanalen.

Onze social media-expertise helpt ons om te begrijpen welke content het meest effectief is om uw doelgroep te bereiken en hoe we deze kunnen optimaliseren om het beste resultaat te behalen. Wij werken samen met u om een social media-strategie te ontwikkelen die aansluit bij uw doelen en die ervoor zorgt dat uw merk op de juiste manier wordt gepresenteerd aan uw doelgroep.

Wij staan klaar om u te helpen om uw online zichtbaarheid te verhogen en uw doelen te bereiken via sociale media.

Nieuwsbrieven

Omdat men zich moet aanmelden voor een nieuwsbrief bereikt u op deze manier alleen mensen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwsbrief op de juiste manier wordt opgesteld qua design, inhoud en functionaliteit en maken de effectiviteit van de nieuwsbrieven inzichtelijk door middel van onze rapporten.

Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem contact met ons op!

De Voetnoot
Stadhuisplein 2

1315 HT Almere

Telefoon: 036-2002616
E-mail: info@visualbits.nl
www.visualbits.nl

Algemene voorwaarden