Onze rapporten laten u zien wat werkt

Wij werken met u samen om inzicht te krijgen in uw bedrijf, uw doelen en datgene dat u online wilt bereiken. Vervolgens maken wij het voor u inzichtelijk hoe uw marketingbudget wordt besteed en wat het effect van elke campagne precies is.

Wij volgen de activiteit van uw campagnes om uw succes te meten en wij gebruiken deze kennis om uw resultaten te optimaliseren. Onze rapporten laten u zien wat werkt en wij begeleiden u bij elke stap die u zet.

Inzichtelijke rapporten

U wilt graag weten wat het kost en oplevert om zichtbaar te zijn bij de verschillende doelgroepen. Met onze rapporten geven wij u dit inzicht en begeleiden wij u bij het kiezen voor de beste strategieën.

Analyse bezoekers

Door middel van een bezoekersanalyse maken wij het gedrag van uw bezoekers inzichtelijk. Aan de hand hiervan geven wij u suggesties over wat aan uw website aangepast zou moeten worden zodat uw bezoekers sneller bij de informatie komen die zij zoeken en sneller contact met u zullen opnemen.

A/B-testen

Met A/B-testen wordt aan een deel van uw bezoekers een variatie van uw content of advertentie vertoond. Hiermee kunnen wij bepalen welke versie van de content of advertentie u meer zal opleveren.

Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem contact met ons op!

De Voetnoot
Stadhuisplein 2

1315 HT Almere

Telefoon: 036-2002616
E-mail: info@visualbits.nl
www.visualbits.nl

Algemene voorwaarden